Superdag! =)

Denna dagen var ingen vanlig dag haha för det var SOOOLLL!! =) Och dagen har varit bäst!
Först på morgonen stack vi in till staden med faster :) Hon skulle gå till öb och köpa något haha så vi tröttnade och gick hem till mig i stan då :) Där gjorde vi typ ingenting haha ;) Men sen så kom hon och hämtade oss och vi stack ner till stan för att kolla lite i affärer med mera :) Och Olivia köpte ett par jeans på vila, inte superdyra :) Alltid är det något :)
Sen köpte vi glass innnan vi stack till maxi för att handla lite till kvällen =) Haha vi hade mycket roligt på maxi vi typ flippade ur helt haha men roligt var det och vi fick många blickar =) Sketaroligt hade vii!
Och sen kom vi på att vi nog var lite hungriga så bilen gick till donken där vi skulle beställa själva haha ja ni fattar väll själva hur detta gick? Eller måste jag förklara? Okej, vi flippade ur och fick världens skrattanfall så hon i kasssan bara kollade och sa typ va hela tiden :) Men när vi väl hade fått maten efter många omständigheter  så åt vi den i bilden på väg hem haha ja det tar typ 20 minuter hem haha ;) Och i bilen måste jag säga att det gick ganska bra haha :)
Och nu i eftermiddag så har vi åkt vattenrng och vattenskidor haha =) Skitroligt!! :p
Och nu sitter vi med varsin laptop i knät och frossar i godis!

puss Tilda och Olivia :*:*:*:*:*:*:*






En flummig bild får avsluta en sjukt flummig dag! :)








Ha en bra kväll, det ska vi! =)



Kommentarer
Postat av: NATASCHA

Skön bild =)

2009-08-03 @ 13:31:08
URL: http://nataschalindmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0